Automne-Hiver 2017 – Herfst-Winter 2017
Restaurant “Le Parc”
Nos Entrées - Onze Voorgerechten
Jambon de marcassin aux pommes et confit d’oignon, salade mesclun garnie.
Everzwijn ham met appel en uienkonfijt, gemengde salade.
Carpaccio de faon aux olives et tomates séchées, spaghetti de légumes.
Carpaccio van hertenkalf met olijven en zongedroogde tomaten, groentespaghetti.
Duo de Saint Jacques et scampis au citron vert & basilic, jardinière de légumes croquants.
Duo van Sint Jacobsnoot en scampi’s met limoen en basilicum. Knapperige groeten.
Escalope de foie gras aux pommes, poires et figues arrosée d’une sauce à la framboise.
Escalope van foie gras met appels, peren en vijgen besprenkeld met frambozensaus.
Pommes grenailles farcies au boeuf et poireaux, petit beurre à l’ail et salade mesclun.
Krielaardappelen gevuld met rundvlees en prei, lookboter en gemengde salade.
Nos Plats - Onze Hoofdgerechten
Filet de pintadeau farci à l’endive, brochette de légumes glacés et pommes gaufrettes.
Gevulde parelhoenfilet met andijvie, geglazuurde groentebrochette en aardappelwafels.
Filet mignon de marcassin aux champignons des bois, fagot de haricots et pommes grenailles aux herbes.
Filet mignon van everzwijn met bospaddenstoelen, bundeltje van bonen en mini krieltjes met kruiden.
Noisette de biche aux pleurotes, chicon sucré, poire aux airelles, grappe de tomates,
sauce au Purnalet et pommes dauphines. (+4€)
Hindefilet met oesterzwammen, gestoofde witloof en peertjes gevuld met veenbessen, trostomaten,
Purnalet-saus en dauphine-aardappelen. (+4€)
Brochette de boeuf sauce béarnaise, frites et salade mesclun garnie.
Rundsbrochette met bearnaisesaus, gemengde salade en frieten.
Filet de truite de nos rivières farci au saumon, purée violette et légumes croquants, sauce hollandaise aux herbes.
Forelfilet uit de streek, gevuld met zalm, paarse aardappelpuree met knapperige groeten, Hollandaise-saus met kruiden.
Nos Desserts - Onze Nagerechten
Crêpe normande.
Normandische pannenkoek.
Fondant au chocolat et sa petite garniture.
Variëteit van fondant chocolade.
Tiramisu aux fruits des bois.
Tiramisu van bosvruchten.
Assiette de douceurs.
Bordje van zoetigheden.
Dame Blanche.
Menu de saison « Automne-Hiver 2017 »: mise en bouche, entrée, plat, dessert à 32€/pp
Disponible individuellement: entrée 13€/pp, plat 19€/pp et dessert 6€/pp - Forfait apéritif, vins appropriés et café inclus à 18€/pp
Seizoen menu « Herfst-Winter 2017 »: fijnproevertje, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert aan 32€/pp
Afzonderlijk verkrijgbaar: voorgerecht 13€/pp, hoofdgerecht 19€/pp en dessert 6€/pp –
Forfait aperitief, aangepaste wijnen en koffie inbegrepen aan 18€/pp
Floréal La Roche, asbl Joie & Vacances (tourisme pour tous)
avenue de Villez n°6
B-6980 La Roche-en-Ardenne
Réservation – Reservaties : reception.laroche@florealgroup.be– Tel. +32 (0) 84 219 446
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