En wel op zaterdag 29 januari. Vanaf 12.00 uur vaart onze rondvaartboot weer langs de mooiste plekjes van de stad tijdens deze 50 minuten durende tocht. Combineren met een stadsrondrit is ook mogelijk, deze rondritten vertrekken al vanaf 11.00 uur. Of liever sfeervol dineren na een dagje shoppen, stap om 18.30 uur aan boord van de Saturday Night Dinner Cruise en geniet van een heerlijk diner.
Voor ons volledige vaarprogramma kijkt u op stiphout.nl
Vanaf zaterdag 29 januari
Rondvaart op de Maas
Leuke boottocht op de Maas, langs het oude centrum van de stad en haar omgeving, richting Belgische grens. Wij passeren onder andere de historische Sint Servaasbrug, de Onze Lieve Vrouwen Basiliek, het Bonnefantenmuseum en het Gouvernement. Nabij de Nederlands/Belgische grens, voor de sluis van Ternaaien, keert de boot terug naar het centrum van Maastricht.
Een circa 45 minuten durende rondrit waarbij u op een comfortabele wijze en originele manier kunt kennismaken met zowel het historische als moderne Maastricht. Een route langs onder andere de oude stadsomwalling, prachtige kerken, het gezellige stadsdeel Wyck met gebouwen uit het begin van de 20ste eeuw, de nieuwe architectuurwijk Céramique met onder andere het Bonnefantenmuseum, het Gouvernement (waar het verdrag van Maastricht is ondertekend) en de Sint Pietersberg. Een ideale mogelijkheid om Maastricht te bekijken.
Sfeervol dineren op de Maas terwijl de boot langs de stad, over de Maas vaart. Tijdens deze cruise presenteert de bemanning een uitgebreid diner dat elke maand in het teken staat van een ander thema. In de maand januari is dat "Winter"
Voorgerecht Salade met gerookte Eendenborstfilet, venkel en sinaasappel compote
Hoofdgerechtenbuffet Aan buffet gesneden kalkoen met stoofpeertjes en Veenbessen saus Gepaneerde Schelvis met een citroen-boter saus Stoofpotje van Ree en Hert Stampotje rode kool en appel Pommes Duchesse Gemengde salade met noten, dadels en vijgen Salade van Roseval aardappel met groene paprika en linzen
Dessert Bailey’s Chocolade Mouse met een Brownie crunch Pastel de Nata Bosbessen sorbet Kletskop en verse slagroom
Deze site maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren en onze sites en diensten te optimaliseren. Meer informatie gebruiksaanwijzing
Cookiebeheer - InfoTourismBenelux
Google Analytics
We gebruiken deze cookies om informatie te verzamelen over hoe bezoekers onze websites gebruiken, inclusief details van de site die de bezoeker heeft bezocht voordat hij op onze site kwam, en het totale aantal keren dat een bezoeker onze website heeft bezocht. We gebruiken de informatie om onze websites en diensten te optimaliseren en om de ervaring van onze gebruikers te verbeteren. Cookies identificeren u niet persoonlijk. Ze verzamelen alleen anonieme informatie die door Google wordt verzonden en opgeslagen op servers in de Verenigde Staten in overeenstemming met zijn privacypraktijken. Voor meer informatie over de privacypraktijken van Google Analytics, klik op: support.google.com